Loading...
 Start Page

ΔΩΡΕΕΣ

Έχουμε ανάγκη και τη δική σου υποστήριξη. Γιατί η δωρεά σου θα μας βοηθήσει να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους.

 

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ:

Κάντε μία δωρεά των
5€       ή  10€       ή     15€
20€         50€             100€
200€       500€           1000€

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

IBAN Gr 4902606700000110200796593

Αρ.λογαριασμου 00260670110200796593

SWIFT CODE:

 

ALPHA BANK:

IBAN GR 0000 0000 0000 0000

SWIFT CODE:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN GR 0000 0000 0000 0000

SWIFT CODE:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK:

IBAN GR 0000 0000 0000 0000

SWIFT CODE:

Μετά την κατάθεση μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε στο τηλ.: 2611 12 19 76 για να σας στείλουμε την απόδειξή σας.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ -Καλώντας +00302611121976

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων στέλνοντας ταχυπληρωμή ή ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση

 

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣΗΣ:

Αφήνοντας ένα κληροδότημα για το μέλλον

Ακολουθώντας το παράδειγμα δεκάδων ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια έχουν συμπεριλάβει στη διαθήκη τους φιλανθρωπικά ιδρύματα με αξιόλογη δράση , μπορείτε και εσείς να μας βοηθήσετε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Το κληροδότημά σας θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να παρέχουμε βοήθεια σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη και να βοηθήσουμε στην προαγωγή του πολιτισμού μας. Η υστεροφημία κάνοντας μια δωρεά είναι αυτό που κατ’ ουσία βοηθά και μας καθιστά Αθανάτους στο πέρασμα των χρόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Οργανισμών και Μεγάλων Δωρητών στο τηλέφωνο 2610344172 ή στο info@platoninstitute.gr

Διοργάνωσε μία εκδήλωση

Η διοργάνωση εκδηλώσεων με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ινστιτούτο ΠΛΑΤΩΝ είναι ένας εναλλακτικός και δημιουργικός τρόπος για να υποστηρίξεις τη δράση μας και να βοηθήσεις να φθάσει το μήνυμά μας σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Εταιρική Υποστήριξη

Πιστεύουμε πως η εταιρία ως κοινωνικός παράγοντας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών διαμέσου της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η κοινωνική δράση είναι σημαντική για μια εταιρία καθώς επηρεάζει τους εργαζομένους, τους καταναλωτές, τους πελάτες και τους επενδυτές. Για το λόγο αυτό η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δε θα πρέπει να θεωρείται δαπάνη αλλά επένδυση.

Μπορείτε να συνδέσετε την επιχειρηματική σας δράση με το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ έργο του Ινστιτούτου Πλάτων μέσα από μια πολυετή συνεργασία μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συμπληρώσετε μια πάγια τραπεζική εντολή και να δωρίζετε το ποσό που επιθυμείτε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Η χρέωση μπορεί να είναι μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία κ.ο.κ.. Η πολυετής υποστήριξη αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ενισχύσετε τη δράσης μας καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε σε μακροχρόνια βάση τη δράση μας και να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά και γρήγορα . Αυτός ο τρόπος υποστήριξης είναι επιπλέον και ο πιο οικονομικός καθώς ο οργανισμός μας επιβαρύνεται με μικρότερα κόστη (προμήθειες προς τρίτους, λιγότερα έντυπα) και διασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς σας επενδύεται στα προγράμματά και τις ΔΡΑΣΕΙΣ μας, καθιερώνοντας παράλληλα το όνομα ή την επωνυμία σας στα Επίτιμα μέλη του Ινστιτούτου ΠΛΑΤΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Οργανισμών και Μεγάλων Δωρητών στο τηλέφωνο 2611 12 1976  ή στο info@platoninstitute.gr,instituteplaton@gmail.com 

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια του χρόνου και με στόχο την ευαισθητοποίηση Ισχυρών Ομάδων για τη δράση μας, διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Αναλαμβάνοντας τη χορηγία μιας εκδήλωσης και την κάλυψη των εξόδων διοργάνωσης συμβάλλετε σημαντικά στη μείωση των εξόδων προβολής του έργου μας και μας δίνετε τη δυνατότητα να κατευθύνουμε μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων μας στις δράσεις μας. Στην περίπτωση αυτή παρέχονται ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το ύψος του ποσού και το είδος της χορηγίας. Επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Ανεύρεσης Εταιρικών Πόρων για σας ενημερώσει για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ινστιτούτου ΠΛΑΤΩΝ.

Ενέργειες cause related

Οι ενέργειες cause related συνδέουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της εταιρίας με τη δράση του Ινστιτούτου . Με τον τρόπο αυτό μεταφέρετε το μήνυμα της ανθρωπιστικής αξίας και ευαισθητοποιείτε τους πελάτες σας για το έργο μας, ενώ συγχρόνως στηρίζετε οικονομικά το όραμα και τις δράσεις μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η δωρεά ποσοστού από τις πωλήσεις ενός προϊόντος, η εξαργύρωση πόντων μέσω του προγράμματος πιστωτικών καρτών της Alpha Bank Visa και της American Express μέσω του προγράμματος επιβράβευσης πελατών, η διοργάνωση μιας εκδήλωσης ή ενέργειας τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικούς –Πολιτιστικούς σκοπούς στην Ελλάδα .

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΩΝ

Οι δωρεές προς το Ινστιτούτο είναι από όλο τον κόσμο

Η κατανομή από το Ινστιτούτο γίνεται αποκλειστικά για την Ελλάδα

Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email: info@platoninstitute.gr

platoninstitute@gmail.com

 

Login / Sitemap

© Copyright 2016 - 2023 Ινστιτούτο ΠΛΑΤΩΝ